Pet najvažnijih prednosti bitkoin kazina

Bitkoin je vrlo aktuelna tema u onlajn kazinima ovih dana.

Kada je u pitanju kockanje, bitkoin revolucija nije brza šema za bogaćenje, niti novi fenomen kojem se dive široke narodne mase. Ne radi se tu ni o njegovoj promenljivoj vrednosti u odnosu na tradicionalne valute (poznate i kao dekretne valute).

Činjenica je da je sve više prednosti bitkoin kockanja, toliko da onlajn kockari mogu da ih ignorišu samo na svoju štetu.

Za one koji su ignorisali ono što se dešavalo prethodnih godina, napravili smo vodič o tome šta bi svaki igrač (pa i onaj koji to nije) trebalo da zna o Bitcoin kazinima i valuti.

Ovde smo sagledali 5 najosnovnijih prednosti koje bi svaki kockar trebao da prihvati oberučke i bez odlaganja.

1) Sigurnost

security

Jedna od glavnih prednosti prilikom korišćenja bitkoina (ili bilo koje druge kriptovalute) za potrebe onlajn kockanja - kao i za sve ostale vrste onlajn transakcija - je sigurnost.

Ona se ne tiče samo finansija, već i podataka! 

Zbog načina na koji funkcioniše blockchain tehnologija, sve transakcije su potpuno transparentne. Odnosno, igrači mogu da prate svoj novac pri svakom koraku. 

Imajte na umu da transakcije ne mogu da se preusmere! Na primer, ako neki sumnjivi sajt potvrdi isplatu vašeg dobitka, a onda blokira tu transakciju ili zahteva neku doplatu, igrač koji koristi dekretnu valutu ima malo opcija na raspolaganju za obeštećenje. Ovo mu se ne može desiti sa kriptom.

Najatraktivnija stvar za neke ljubitelje kockanja je anonimnost. Dok se transakcije mogu pratiti, podaci korisnika su nevidljivi: iz kazina, trećoj strani, čak i za zvanična državna tela.

2) Brzina

speed

Ako je sigurnost razlog zbog kojeg neki onlajn kockari vole bitkoin, brzinu vole svi. 

Prošlo je vreme kada se danima čekala isplata (velikih) dobitaka. Sve bitkoin transakcije se odigravaju veoma brzo, uključujući i isplate dobitaka: čeka se nekoliko sati ili se uopšte ne čeka. 

S obzirom na to da BTC nije uređen od strane bilo koje korporacije ili vlade, transakciju ne može niko ometati, iz ma kog razloga, niti je moguće uticati na njenu brzinu. To tehnologija jednostavno ne dozvoljava.

3) Fleksibilnost

flexibility

U poređenju sa dekretnim valutama, fleksibilnost kriptovalute je zaista zadivljujuća.

Mnogi E-novčanici dozvoljavaju korišćenje bitkoina, a igrači nemaju obavezu da se drže bilo koje posebne procedure koja je vezana za korišćenje dekretnih valuta.

Imajući u vidu da je podjednako jednostavno koristiti i velike i male sume kriptovalute, onlajn kazina dozvoljavaju fleksibilnije limite na depozite i isplate dobitaka u BTC. To znači niži minimum i viši maksimum. 

4) Profitabilnost

profitability

Izvan sveta onlajn gejminga, jedna od glavnih osobina kriptovalute je njena nezavisnost od državnih institucija. To nije valuta neke zemlje, niti ju je izdala neka zvanična finansijska institucija, što bi je uokvirilo u regulative i obavezalo na saradnju sa vladinim telima.

Šta to znači za kockare?

To znači da su naknade za transakcije vrlo niske, nema provozija za promenu valuta, nema bankarskih naknada i uopšteno je manji broj skrivenih troškova. 

Dodatno, astronomska vrednost bitkoina znači da srednji i viši dobitak u kockanju u dekretnoj valuti može da vam promeni život.

5) Ekskluzivne promocije

Niski troškova i decentralizacija ove kriptovalute ne predstavlja dobrobit samo za igrače…

već i za operatere!

To znači da kazina ohrabruju svoje goste da postavljaju depozite i potražuju isplate dobitaka u kriptovalutama.

Ovo je razlog zbog kojeg neki operateri nude ekskluzivne bonuse za igrače koji koriste bitkoine. 

Takođe je jedan od najjačih argumenata da se igrači današnjice privole kripto-gejmingu. Oni koji to ne učine, gube pravo da učestvuju u trkama za najveće džekpotove!

Paradoks je da kazina mogu da ponude velikodušnije bonuse igračima, dok oni u isto vreme povećavaju svoj profit. Ali to je ono što dobijate kada izbacite posrednika!

Suština

Svetsko finasijsko tržište se nikada neće vratiti na vreme pre kripta: bitkoin i ostale kriptovalute će zauvek biti prisutne.

 Predviđamo da neće proći mnogo vremena pre nego što upotreba BTC postane svepisutna u onlajn kockanju i svetu onlajn finasija. 

Bez obzira na to šta budućnost donosi, jasno je da su prednosti za igrače koji koriste BTC u svojim onlajn kazino transakcijama ogromne. Ako još uvek niste probali, sada je možda vreme da počnete!

jellenag profile image jellenag LCB Recenzije - ažurirano 2024-01-03
Nazad na članak

Aktivnosti LCB-a u poslednjih 24 sata:

Pridružite nam se danas i budite nagrađeni!

Dobićete trenutni pristup našem forumu i datoteci kazina, najnovijim vestima iz industrije, ekskluzivnim bonusima, turnirima i takmičenjima sa novčanim nagradama svakog meseca.

Unesite svoje ime

Unesite vašu imejl adresu

Pridružite se preko svog naloga za društvene mreže

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite