Započnite bitkoin putovanje dobicima u kazinu

Čini se kao da danas svi pričaju o bitkoin kriptovaluti. Da li ovo dobro ili loše za bitkoin? Kako da dođem do njega? Gde mogu da ga koristim?

Ako ne pratite dešavanja na tržištu BTC valute, gledajući sa strane može vam se učiniti sluđujuće. Tu ne pomaže ni činjenica da ova valuta svoju osnovu ima u tehnici i nauci.

Ali ne brinite, pročitajte ovaj vodič i upoznaćete se sa prednostima bitkoina. Shvatićete koje su prednosti isplate dobitaka u bitkoinu u onlajn kazinima i zašto je dobro koristiti ovu valutu.

Šta je bitkoin?

Bitkoin je kriptovaluta. To znači da je zasnovan na nauci koja se zove Kriptografija. Kriptografija je nauka o kodovima i različitim načinima kodiranja i dekodiranja.

Valuta kao što je bitkoin koristi kriptografske metode da generiše novčiće (engl.coins) i da procesuira i verifikuje transakcije. Taj proces se zove rudarenje

Prilikom svake transakcije, rudari se bore da budu prvi koji će je procesuirati. Kome to uspe, dobija naknada za to, a ostali ne dobiju ništa. 

Prednosti bitkoina

Do skoro ljudi i poslovni svet nisu imali poverenja u kriptovalute. Bitkoin se smatrao lakom metom za hakere i sumnjive trgovačke transakcije. 

To se danas izmenilo, te mnoga renomirana mesta prihvataju ovu valutu, a sve je više i kazina koja vrlo rado prihvataju bitkoin.

Glavni rival kriptovalute je dekretni novac. To je novac koji koristimo u svakodnevnom životu, a njega kontorlišu države i centralne banke.

Za razliku od dekretnog novca, bitkoin je:

  • decentralizovan - ne postoji neko telo koja može da kontorliše pravila i uslove;
  • anoniman je - ništa ne povezuje vaš identitet sa novcem koji imate;
  • veoma siguran - nemoguće ga je falsifikovati.

Započnite svoje bitkoin putovanje - lako je i zabavno

Svi smo se nekada zadubili u omiljeni slot, a najednom bi se reči VELIKI DOBITAK pojavile na našem ekranu.

 Šta nam je činiti?

Iskoristiti dobitak za nastavak igre ili odabrati mudriju taktiku - povući novac? Nećemo vas osuditi šta god da uradite, ali ako odlučite da povučete dobitak trebalo bi da znate da je sada prilika da zakoračite u uzbudljivi svet bitkoina.

Pred vama je zanimljiva avantura: da povučete dobitak i otvorite svoj bitkoin novčanik. 

Kada potražite isplatu dobitka u bitkoin valuti, možete da očekujete:

  • brze transakcije;
  • niske naknade;
  • anonimne transakcije.

S obzirom na to da nema posrednika između kazina i vas, isplata može da bude izvršena veoma brzo. Nekada u roku od 30 minuta! Čak i da isplata ne bude tako brza, nikada nećete čekati duže od jednog dana.

Za razliku od provizija u bankama i naknada za transakcije putem E-novčanika koje su često previsoke, naknade prilikom transakcija u Bitcoin kazinu su male ili ih uopšte nema.

Sa standardnim transakcijama preko kartice ili bankovnog računa potrebno je da dostavite mnogo ličnih podataka, uključujući vaše ime i adresu. Kada se radi o kriptovalutama, jedina informacija koja je kazinu potrebna je adresa vašeg novčanika.

Povlačenje novca iz kazina je odlična prilika da stavite ta sredstva na svoj prvi bitkoin novčanik.

Evo zašto:

  • izbeći ćete komplikovan menjački proces;
  • nema potrebe da koristite vašu kreditnu karticu;
  • dobijate svoje prve bitkoine uz više privatnosti.

Tipičan način da dođete do bitkoina je da razmenite dekretnu valutu u onlajn menjačnici. Ovo zahteva da najpre pročitate kako ceo proces funkcioniše, odaberete sumu koju ćete zameniti za bitkoin sa svoje bankovne kartice i obavite razmenu.

Treba voditi računa da sve uradite kako treba, jer je banka ipak deo ovog procesa.

Sve ovo znači da će kupovina bitkoina biti vidljiva na vašem sledećem bankovnom izvodu.

Ali ukoliko jednostavno povučete svoje dobitke iz kazina, vaš novčanik se brzo dopuni bitkoin valutom i to niko neće znati - odlična stvar za one koji cene privatnost. 

Šta je to bitkoin novčanik i kako ga odabrati? 

Često koristimo termin „novčanik“ u ovom članku, pa hajde da objasnimo šta je to u stvari.

Jednostavno rečeno - u digitalnom novčaniku držite vaša BTC sredstva i u njega primate uplate.

Postoje različiti načini da se klasifikuju, ali najvažniji su: 

  • Hardver ili softver
  • Vruć ili hladan

Kada govorimo o hardverskim ili softverskim novčanicima, stvar koju treba imati na umu je da su hardverski novčanici sigurniji, ali su zato softverski fleksibilniji.

Hardverski novčanik je uređaj koji se kupuje, dok su softverski novčanici besplatne aplikacije ili se nude kao deo bitkoin menjačnice.

Dugo držanje bitkoin sredstava u softverskom novčaniku nije dobra strategija zbog hakerskih napada.

Vrući novčanici su oni koji su uvek povezani sa internetom, a hladni nisu. Hladni novčanik je sigurniji, dok su vrući novčanici uvek povezani sa internetom i lakše ih je koristiti.

Poenta je da odaberete onaj novčanik koji odgovara vašim potrebama, a to je željeni balans između sigurnosti i udobnosti.

Povlačenje dobitka iz kazina na vaš novi novčanik

Sada kada imate novčanik, vreme je da ga napunite.

 Računajući na to da ste osvojili dobitak u kazinu koji dozvoljava isplate u BTC, otvorite sekciju Blagajna i započnite proces potražnje vašeg dobitka klikom na bitkoin. Za manje od pola sata, dobićete vaše prve digitalne novčiće.

Šta da uradite s njima? Šta god vam padne na pamet. Kupujte onlajn, kockajte se, čuvajte ih u nadi da će im vrednost porasti.

Sve zavisi od vas. 

jellenag profile image jellenag LCB Recenzije - ažurirano 2024-01-03
Nazad na članak

Aktivnosti LCB-a u poslednjih 24 sata:

Pridružite nam se danas i budite nagrađeni!

Dobićete trenutni pristup našem forumu i datoteci kazina, najnovijim vestima iz industrije, ekskluzivnim bonusima, turnirima i takmičenjima sa novčanim nagradama svakog meseca.

Unesite svoje ime

Unesite vašu imejl adresu

Pridružite se preko svog naloga za društvene mreže

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski italijanski italijanski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite