Istina ili mit: Možete osvojiti veliki dobitak na besplatnim spinovima

Besplatni spinovi su veoma popularni - i to sa dobrim razlogom! Debitovali su u slot igrama kao vrsta bonusa, i dan-danas su među najpopularnijim ponudama kako za nove, tako i za iskusne igrače.

Šta su besplatni spinovi? 

Upravo ono što im i sam naziv kaže. Radi se o spinovima koje ne morate da kupujete, o šansama da igrate besplatne runde i da osvojite novac, a da prethodno ne uložite svoj. Pravila i uslovi bonusa se razlikuju, čak i na istom sajtu. Ali, uopštena ideja je ista: možete dobiti novac koji će biti isplaćen ili kredit za igru, u zavisnosti od samog bonusa, a da ne morate da trošite svoj novac. 

Bilo da igrate za keš ili kredit za igru, besplatni spinovi funkcionišu poprilično isto. Ukoliko mašina nudi besplatne spinove, rundu aktivira tri ili više scatter simbola kada se pojave na ekranu. Pripremili smo nekoliko primera igara sa besplatnim spinovima za koje mislimo da će vam se svideti. 

Ono što je najvažnije, ubediće vas da su besplatni spinovi zaista onako dobri kako se i priča. 

Da li ste probali Fruit Zen?

Ako niste, šta čekate!

Fruit Zen je jedna od retkih primera savršene slot igre: stari i novi pristupi u proizvodnji, ukombinovani u stvaranju istinski spektakularnog naslova. To nas ne iznenađuje jer se radi o proizvodu veoma popularnog provajdera Betsoft Gaming. 

Igra je zasnovana na slot igrama namenjenim za kazina na lokacijama, koje svi dobro poznajemo i volimo, ali postoji jedna novina: u celosti je napravljen u 3D tehnologiji. Donosi nesvakidašnja vizuelna rešenja i više podsticaja za igrače. 

Što se tiče besplatnih spinova, igra prati šablon kao i većina, barem kada se radi o modernim izdanjima. Igrate da biste osvojili dobitak, a besplatni spinovi su jedna od bonus opcija koja se dešava kada se sve „kockice poklope”. Bilo kako bilo, umesto uobičajnih scatter simbola, koji donose besplatne spinove, ovde je to malo drugačije - besplatni spinovi dolaze sa logom slota, koji se smatra wild simbolom

Kada se wild pojavi na ekranu, prekriva ceo kolut i donosi besplatan spin. Runda sa besplatnim spinovima traje sve dok je wild simbol na slot mreži - i kada god se pojavi. 

7 Sins - ni manje, ni više

U slotu 7 Sins, od proizvođača Play’n Go, sve se vrti oko, verovatno pogađate, sedam smrtnih grehova: pohlepa, proždrljivost, požuda, lenjost, gnev i taština, a oslikani su kao sedam prelepih žena.

Igra je zabavna, ima sjajnu grafiku, koja je čini još zanimljivijom za igrače! Iako na tržištu danas postoji bogata ponuda različitih vrsta slot igara, otkrili smo da se ova izdvaja, naročito zbog svojih sjajnih bonusa. 

Besplatni spinovi u slotu 7 Sins su jednostavno sjajni: simboli su lepe žene i zlatna statua, koja ima ulogu scatter ikonice i aktivira besplatne spinove. Kada se tri ili više likova pojavi bilo gde na ekranu, aktiviraju se besplatni spinovi i isplaću duplo više od normalne vrednosti dobitka. 

Tokom bonus runde, pojavljuje se samo jedan greh, a srednji kolut zauzima velika verzija te ikonice 

Uvek aktuelni Drakula

Dracula je jedna od onih igara koja je položila test vremena. Izašla je iz softverske radionice NetEnt, ostaje popularna zauvek i ima titulu našeg najomiljenijeg slota. 

Nije kao ostale, iako je zasnovan na priči o slavnom vampiru grofu Drakuli. Grafika je čini savršenom, i možemo na nju da gledamo kao dodatak na jesen (ili bilo koje godišnje doba u kojem želite da se proslavite Halloween).

Grof sedi na kitnjastom tronu na pet sa pet mreži. Dok okrećete kolutove, tražite kombinacije: naslagani Drakula simboli i dama bez imena. Ukoliko imate sreće da dobijete ovu kombinaciju, dobijate besplatne spinove. 

Vaš sledeći omiljeni naslov: Dead or Alive II

Dead or Alive II ima slične vibracije kao nekoliko igara na našoj listi pet najboljih slotova svih vremena, a jedina manjkavost mu je što nije adaptacija video igre. 

To je ubedljivo najbolji slot nastavak koji smo videli na tržištu. Dead or Alive je miljenik među igračima već duži niz godina i nije čudo što su odlučili da prošire seriju i naprave nastavak. 

Radi se o NetEnt-ovom izdanju, recenzije i ocene igre su impresivne. 

Dead or Alive II nam donosi dah istog divljeg zapada kao i Dead or Alive, ali sa poboljšanjima po svim pitanjima. Estetika i ton igre oslanjaju se na pojedinosti originala. 

Ali sa aspekta bonusa je umnogome unapređena. Umesto maksimalnog dobitka od 12.000x ulog, kao što je u Dead or Alive, novi maksimum je 111.111x ulog.

Nastavci slotova su sjajne prilike da se poboljša teme, ne samo da se dobije neka druga verzija istog. Dead or Alive II ne samo da pruža priliku da osvojite veliki dobitak sa besplatnim spinovima, nego postoji kao primer da nastavci mogu zaista živeti svoj život i biti cenjeni kao originali. 

Zaključak

Jasno je da možete da (is)koristite besplatne spinove i da pomoću njih dođete do novca, ali je ovde važno da vas podsetimo da uvek čitate pravila i uslove. Znajući pravila, maksimalno ćete iskoristiti vaše bonuse i vreme provedeno u igri, a vaša prava i bezbednost neće biti ugroženi. 

Samuel Read profile image Samuel Read LCB Recenzije - ažurirano 2023-11-20
Nazad na članak

Aktivnosti LCB-a u poslednjih 24 sata:

Pridružite nam se danas i budite nagrađeni!

Dobićete trenutni pristup našem forumu i datoteci kazina, najnovijim vestima iz industrije, ekskluzivnim bonusima, turnirima i takmičenjima sa novčanim nagradama svakog meseca.

Unesite svoje ime

Unesite vašu imejl adresu

Pridružite se preko svog naloga za društvene mreže

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski nemački nemački francuski francuski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite