Idi na listu kazina

Kriptovalute su sve prisutnije na onlajn kockarskoj sceni, i neo je preduzeo inicijativu da se aktivnije pridruži tokenima koji su dostupni u iGaming-u. Kao što je se očekuje od jedne kriptovalute, neo sa sobom nosi obilje sjajnih prednosti, koje će omogućiti ljubiteljima onlajn kazina kvalitetnije gejming iskustvo. S obzirom na činjenicu da se ova platna metoda polako i nanovo predstavlja svetu, još uvek nije ušla u širu upotrebu. Uprkos tome, ako uložite malo truda i vremena da pronađete operatera koji podržava ovu platnu opciju, videćete da je vredelo. Ukoliko vam bilo koji od njih zapadne za oko, ostanite, mi ćemo vam biti podrška i pronaći odgovor na pitanje: „Zašto da koristimo neo platnu metodu u onlajn kazinima?”

Neo

Neo priča nije započeta kao neka originalna ideja, ali joj nije falilo ambicije! Sve je počelo početkom 2014, kao Antshares, sa idejom da se iskoristi najbolje od blockchain tehnologije i pametnih ugovora, da se spoje i stvore stabilan digitalni sistem upravljanja sredstvima. Na neki način, ovaj kripto je uspeo u tome. Ali, pred njim je još uvek dug put usavršavanja, za koji se nadamo da će dostići. Tokom godina neo se mnogo unapređivao i 2018. je doživeo svoj treću i najmoćniju nadogradnju. 

Kao što je već i pomentu, neo se ne razlikuje od većine digitalnih valuta. Radi na decentralizovanom dokazu udela, Byzantine, mehanizmu otpornom na greške, što je neka vrsta iskoraka u odnosu na ostala kripta. Neo ima nekoliko karakteristika koje mu daju prednost, a njegova sjajna podrška za programere je jedna od njih. U svojoj suštinu, neo funkcioniše na alatima koji mogu biti od pomoći programerima da efikasno plasiraju i koriste aplikacije za pametne ugovore na njegovom blockchain-u. Generalno, ovo možda i nije neka velika stvar za već iskusne korisnike, kao što su igrači u onlajn kazinima, ali pomaže u održivosti koina. 

Jedan kuriozitet u vezi sa ovom valutom je taj da ona funkcioniše na bazičnoj/primarnoj Neo token tehnologiji, da bi trenutačno generisala GAS tokene. Ovi tokeni su nezavisna sredstva na Neo blockchain mreži, koji se obično koriste za plaćanje naknada za neo transakcije. Kao što je ranije pomenuto, ova kriptovaluta nije nepoznata na onlajn kockarskoj sceni. Od samog početka svog postojanja koristi se kao platna metoda u onlajn kazinima, iako nije privukla veliku pažnju. Odnedavno se ta situacija menja, kako ga prihvata sve veći broj kazina, stvari su počele da se kreću u drugom pravcu, u smislu sve šire upotrebe neo valute u onlajn kazinima. 

Kako započeti sa korišćenjem neo kriptovalute? 

Neo može biti blagoslov, a može doneti i prokletstvo. S obzirom na činjenicu da se radi o kriptovaluti, neo sa sobom nosi određeni set nedostataka, koji obično nisu svojstveni ostalim platnim uslugama, kao što su recimo poklon kartice i e-novčanici. Naravno, ovde govorimo o diskursu u vezi sa kriptovalutama širom sveta. U zavisnosti od vaše lokacije, korišćenje ove usluge u platne svrhe može biti nelegalno. Posedovanje bilo koje od njih, uopšeno, može biti zabranjeno. Zakoni o kriptovaluatama su nejasni u većini zemalja, tako da pre nego što odlučite da koristite ovu opciju, proverite da li su kripta i kripto kockanje dozvoljeni u vašoj zemlji. 

Ukoliko kripta i kripto kockanje imaju zeleno svetlo u vašoj zemlju, možete započeti potragu za neom. Na žalost, ovaj proces može oduzeti energije i vremena. S obzirom na činjenicu da je neo direktna konkurencija etereumu, nije dostupan na većini kripto menjačnica. Čak i popularne menjačke platforme, kao što su Toro i Coinbase, koje podržavaju brojne kripto opcije, ne trguju ovom kriptovalutom. Jedina svetla tačka ovde je Binance, koji podržava neo! Trenutno je to jedna od najboljih opcija koja vam je na raspolaganju. 

Pre nego što dođete do tokena, biće potrebno da otvorite nalog na Binance, ili na nekoj drugoj kripto menjačnici koja prihvata neo. Svaka od tih platformi zahteva procedure za otvaranje naloga koje su manje-više slične. Jasno vam je da se od vas mogu zahtevati određeni lični podaci. S obzirom na činjenicu da one funkcionišu slično kao berzanske agencije, ti podaci su im potrebni u cilju regulisanja poreskih obaveza.

Ukoliko vam se ceo taj proces učini isuviše komplikovanim, možete koristiti kripto novačnik. Ova metoda je sjajna opcija za igrače koji ne žele da trguju kriptovalutama. Naravno, kupovnu tokena preko neke menjačnice nećete moći izbeći. Novčanik koristite samo da pohranite koine i da vam tu budu na bezbednom. Kripto novčanici su manje podložni hakerskim napadima. Tako da ako nemate nameru da trgujete njima, možete ih zaštititi. 

Kada konačno postanete ponosni vlasnik nea, možete koristiti kripto tokene, koje on generiše, na različitim prodajnim sajtovima i za različite usluge. Taj proces se ne razlikuje od korišćenja bilo kog kripta, jer je tu kripto novčanik. U suštini, sve što je potrebno da uradite je da unesete kripto adresu primaoca ili da koristite QR kod, ako ga ima, da bi ceo proces bio brži i da unesete iznos koji želite da pošaljete. Potvrdite transakciju, i to bi bilo to! 

Kako da uplatite neo depozit u onlajn kazinu?

Uplata neo Gas depozita u onlajn kazinu se ne razlikuje mnogo od bilo koje uplate kripto depozita. Važno je napomenuti da kod pojedinih operatera ovaj proces nije baš jednostavan. Pre nego što to pojasnimo, evo uobičajenih koraka za proces depozitovanja: 

  1. Potražite neo ili Neo Gas opciju na listi platnih metoda dostupnih za depozitovanje u kazinu
  2. Kliknite na ikonicu i unesite potrebne informacije u pop-up prozor (ili skenirajte QR kod)
  3. Potvrdite plaćanje
  4. Novac će stići na vaš račun gotovo odmah

U pojedinim kazinima, možda ćete morati da kontaktirate korisničku podršku i da kod njih proverite da li je ova platna metoda dostupna. Možda je imaju u ponudi, ali vi ćete morati direktno da se raspitate kako da je koristite za depozitovanje. Dok se nekima ovo može učiniti isuviše komplikovano, tim za korisničku podršku operatera je tu uz vas, da vas sprovede kroz ceo proces. 

Kako potraživati isplate u neo kriptovaluti? 

Ova opcija je moguća u onlajn kazinima. Kada sa radi o isplati, imamo i dobru i lošu vesti. Loša vest je da, kao i kada se radi o depozitu, isplata može biti komplikovanija nego što je to potrebno. Uglavnom se to obavlja preko sekcije za blagajnu, ali u pojedinim slučajevima, moraćete da kontaktirate korisničku podršku da biste započeli prosec isplate. Dobra vest: isplata putem ove platne metode je brza! S obzirom na činjenicu da se radi o kriptovaluti, vreme obrade zahteva za isplatu putem ove opciju skoro da ne postoji! 

Naknade/provizije

Prilikom korišćenja neo tokena nećete se sresti ni sa kakvim naknadama. Naravno, to ne znači da ih nema. 

Igrači treba da vode računa kada barataju sa kriptom, jer kripto novčanici i kripto menjačnice često naplaćuju troškovi održavanja. Iako ne naplaćuju svi naknade za transakcije ili korišćenje, veliki broj njih to ipak čini. Povrh svega, to se sve obavlja automatski, tako da možda i ne primetite da vam s vremena na vreme uzmu neku neznatnu sumu. Vodite računa o tome kada birate kako i gde ćete pohraniti svoj kripto i proverite da li vaš provajder usluga naplaćuje dodatne naknade. 

Teritorijalne restrikcije

Kako što je već pomenuto nekoliko puta kroz ovaj tekst, kripto i kripto kockanje su kompleksne teme, koje uvek uspevaju da „podignu temperaturu”. Ipak je ceo taj koncept nov, vrednost kriptovaluta je promenljiva, a i zbog svega što se deševa u vezi sa njim u različitim zemljama su na snazi različiti zakoni i pravila koja se odnose na kriptovalute. 

Da bi vam predočili razmere polarizovanosti kada je u pitanju kripto, pomenućemo nekoliko zemalja koje imaju različite kripto zakone. Kina, TurskaRusijaEgipatBangladeš i Severna Makedonija primenjuju stroge zakone koji regulišu upotrebu kripta ili zabranjuju njegovo korišćenje. U zavisnoti od toga koliko ažurno se primenjuju ove restrikcije, možete zapasti u velike probleme ukoliko koristite kripto. Nasuprot tome, Nemačka, Finska, Malta, SAD, Salvador, i mnoge druge zemlje ne zabranjuju promet kriptovaluta, ili su u potpunosti legalizovale njihovu upotrebu. 

Nešto što bi valjalo uvek imati u vidu kada baratate sa kriptom i kripto kockanjem je da se oni razlikuju od zemlje do zemlje. Najbolje je da budete uvek u toku sa najnovijim dešavanjima i informišite se o zakonima koji su na snazi u vašoj zemlji u vezi sa neo kriptovalutom, kao i ostalim digitalnim valutama. 

Dostupne valute

Neo je valuta, i nema mnogo toga da se kaže kada su depozitovanje i isplata putem ove platne metode u pitanju. Ono što vas možda zanima su valute koje se prihvataju na neo kripto menjačnicama. 

Nekoliko kripto menjačnica podržava neo, tako da ćete pronaći različite liste valuta koje su prihvaćene, u zavisnosti koju opciju odaberete. Uopšteno, ove menjačnice prihvataju popularne kripto opcije: bitkoin, lajtkoin, etereum, dogekoin, bitkoin keš, i mnoge druge. Dekretne valute koje su u širokoj upotrebi, kao što su američki dolar, evro, britanska funta i kanadski dolar su takođe dostupne opcije. U većini slučajeva, moći ćete da kupite neo ovim valutama bez ikakvih naknada. Na žalost, pojedine naknade na konverziju mogu biti primenjene ukoliko koristite neke druge valute, koje nisu na ovoj listi.

Opcije korisničke podrške i usluge 

S obzirom na činjenicu da neo nije tradicionalna platna metoda, ne postoji korisnička podrška koja bi ponudila pomoć u nevolji. Dok kanal direktne korisničke podrške za ovu valutu nije moguće pronaći, postoji nekoliko alternativa koje možete probati. Uglavnom, ukoliko naiđete na problem prilikom pohranjivanja ili korišćenja ove valute, dobra je ideja da kontaktirate menjačnicu ili kripto novčanik koji koristite. Ukoliko se pojavi problem tokom transakcija, možete stupiti u kontakt sa korisničkom podrškom kazina, ukoliko je dostupna. 

Neo način plaćanja, naknade i važne informacije
Zemlje koje su izuzete iz Neo Kanada
Link ka stranici Pravila i uslovi https://neo.org/
1.12%

Onlajn kazina
prihvata Neo

Najbolja Neo kazina

Pronađenih kazina: 0

Prikaži filtere
Virginia

Da bismo vam uštedeli vreme, prikazujemo kazina u kojima je Virdžinija dozvoljena zemlja.
Ukoliko želite uvid u ponudu za sve zemlje, isključite filter klikom ovde.

Učitajte više Učitajte sve Preostalo kazina: 0
Latest Casino Bonuses
Latest Casino Bonuses

FAQs

Da li je neo legalan u mojoj zemlji?

Legalnost neo valute i ostalih kriptovaluta je direktno vezana za vašu lokaciju. S obziroma da se kripto zakoni razlikuju od zemlje do zemlje, na zvaničnom veb-sajtu Vlade možete se informisati da li je neo legalan u vašoj zemlji.

Da li je korišćenje neo kriptovalute bezbedno?

Generalno, da. Sve dok koristite pouzdane kripto menjačnice i e-novčanik usluge, vaš kripto je na sigurnom. Naravno, trebalo bi da imate na umu da kripto prevare i hakerski napadi nisu retki u današnje vreme, zato vodite računa kada baratate kriptovalutama.

Koliko vremena je potrebno da mi stigne isplata?

Neo isplate su trenutne. Jedino ćete čekati na operatera da odobri vaš zahtev za isplatu.

Da li mogu da izbegnem naknade kada depozitujem i potražujem isplatu?

Jedini način da izbegnete naknadu je da pronađete sajt za pohranjivanje kripta koji ne naplaćuje naknadu, kao i kazino koji primenjuje istu praksu. Na žalost, obe opcije su retke.

Da li mogu da otkažem moje neo isplate?

Ovo zavisi od samog onlajn kazina, ali je dogovor uglavnom - da. Sve dok kazino ne počne da obrađuje vaš zahtev, trebalo bi da možete da otkažete vašu neo isplatu.
Pogledajte sve

4.0/ 5

Iz 1 glasa

Pridružite nam se danas i budite nagrađeni!

Dobićete trenutni pristup našem forumu i datoteci kazina, najnovijim vestima iz industrije, ekskluzivnim bonusima, turnirima i takmičenjima sa novčanim nagradama svakog meseca.

Unesite svoje ime

Unesite vašu imejl adresu

Pridružite se preko svog naloga za društvene mreže