Book of Dead

Andreas profile image

Andreas Poslednje ažuriranje 2023-11-28

Navikli smo da video slotovi prozivođača Play’n GO budu raznoliki, sa velikim brojem opcija. Ovog puta odlučili su da obogate poznati milje sa 10 platnih linija, 3x5 igrom, koja ima uredne male dodatke, kao što je kockarska runda posle svakog dobitka u glavnoj igri i prošireni sombol koji se pojavljuje povremeno tokom igre sa dodatnim spinovima. Priča igre prati hrabre podvige avanturiste Riča Vajlda (Rich Wild), koji je bio dovoljno hrabar da suoči sa drevnim božanstvima. 

Tema

Drevni Egipat i njegov panteon su iznova i iznova korišćeni (katkad i zloupotrebljivani) kao tematska okosnica video slot igara. Nema zvaničnih podataka, ali možemo se kladiti da se Drevni Egipat, njegova božanstva i faraoni nalaze među tri najtraženije teme, kada se radi o video slot produkciji. U poređenju sa nekim drugim naslovima, Book of Dead, uprkos svojim visokim ciljevima, ne ostavlja jak prvi utisak. 

Grafika je veoma dobra, iako poprilično stereotipna i ne donosi ništa novo. Pozadina oslikava stubove drevnog hrama, zlatnih i braon nijansi i statična je, ne menja se tokom igre. Simboli su standardni A, J, K, Q i 10, dizajnirani tako da podsećaju na staro kraljevstvo pored reke Nil. Simboli velike vrednosti su različiti bogovi i sam avanturista. Egipatska Knjiga mrtvih (Book of the Dead) (autentični rukopis i jedan od značajnijih dokumenta ove velike civilizacije) je i scatter i wild simbol. 

Jedan aspekt koji je važniji od vizulnog je muzička partitura. Muzika je ovde pomalo prigušena i mračna, povremeno ubrzava puls, ali sa pitkim tonovima, te pozitivno utiče na celokupnu atmosferu igre. 

Opcije pri klađenju i funkcije

Ova igra, sa deset platnih linija, ima denominacije žetona od 0,01 do 1, a broj dozvoljenih žetona je od 1 do 5. Lako možete postaviti maksimalnu opkladu klikom na Bet Max dugme. Vaš balans, iznos opklade i dobitak možete da pratite na samom dnu ekrana, ispod komandne table, koja je lepo uklopljena u celu sliku na ekranu, tako da ne skreće pažnju igraču. Kliknite na dugme za tabelu isplata (paytable button), na desnoj strani, i otvoriće se prozor sa osnovnim informacijama o vrednostima svih simbola, kako prošireni sombol funkcioniše, kao i dijagram isplata. Obratite pažnju na malo „?” dugme u donjem levom uglu - ono će otvoriti pop-up prozor gde možete saznati više o pravilima igre i kako da podesite vaše opklade. Kao i uvek, možete podesiti brzinu spinova, broj auto-play spinova (20 do 500), kao i uslove po kojima će se auto-play zaustaviti. 

Dodaci/karakteristike 

Kako je i pomenuto ranije, knjiga predstavlja i scatters i wilds simbole. Ukoliko se bilo gde na kolutovima pojave najmanje tri knjige, igrač dobija rundu od deset dodatnih spinova. Pre nego što ona počne, igra će nasumično odabrati jedan od simbola koji dobija ulogu proširenog simbola tokom igre sa dodatnim spinovima. To znači da kada se god taj simbol pojavi, proširiće se ceo kolut. Ukoliko se pojavi tri ili više, oni će pokriti tri (ili više) koluta, i otvara se mogućnost za veći dobitak.

Dobici proizašli iz scatter simbola se umnožavaju ukupnim zbirom opklada. Kao i wild, knjiga menja bilo koji simbol na kolutovima i formira dobitnu kombinaciju. 

Nakon svakog dobitka, tokom glavne igre, imaćete mogućnost ili da sakupite svoje dobitke ili da igrate Sve ili ništa (Gamble round). Tom prilikom morate odabrati ili tačnu boju (isplata je x2) ili znak (isplata je x4) karte koja će biti prikazana. Igrate dok ne odaberete pogrešnu i posle ćete biti preusmereni ponovo na glavnu igru. 

Naše mišljenje

Pristojnog izgleda, sa umerenim brojem umereno zabavnih dodatnih karakteristika, Book of Dead nije najsvetlija tačka Play’n GO proizvođača softvera za igre, ali nije ni najtamnija. Ne postoji ništa što može odigrati ulogu X-faktora i izdići ovaj video slot iznad ostalih. Takva kakva jeste, možda joj je mesto među osrednjima, jer je u nama izazavala upravo tako uzbuđenje - osrednje (ili ga uopšte nije izazvala). Ipak, to je jedan uredan omaž slavnih dana kulture koja je davno nestala i možda se osetite bogatijim kada započnete igru - samo nemojte očekivati da ćete doživeti neku životnu prekretnicu.

podaci o slotu i osobine

 • 5Kolutovi
 • 10Platne linije
 • $10,000.00Maksimalni keš džekpot
 • 96.21Procenat isplate
 • DaVajld simbol
 • NeUmnožak
 • $0.01 - $50Visina uloga pri klađenju
 • 0.01 - 1.0Dozvoljeni iznos pri klađenju
 • 5Iznos po liniji
 • NeProgresivni
 • 10000Maksimalan iznos džekpota
 • 50Maksimalan iznos
 • DaSketer simbol
 • DaDostupni besplatni spinovi
 • NeBonus igra
 • Nebuy feature
 • Adventure , Egyptian , Exploration Tema igre

4 najbolje Slot sa bonusima

Uslovni obrt

70xb

slotovi

70xb

salonske igre

... + Prikaži više
POTRAŽITE

Uslovni obrt

70xb

slotovi

... + Prikaži više
POTRAŽITE

Uslovni obrt

70xb

slotovi

70xb

salonske igre

... + Prikaži više
POTRAŽITE

Uslovni obrt

70xb

slotovi

... + Prikaži više
POTRAŽITE

5.0/ 5

Iz 208 glasova

Igrači koji su igrali Book of Dead takođe su uživali

Starburst

Gonzo's Quest

1429 Uncharted Seas

Ugga Bugga Multi-Spin Slot

The Wizard of Oz

Chess Mate

Aktivnosti LCB-a u poslednjih 24 sata:

Pridružite nam se danas i budite nagrađeni!

Dobićete trenutni pristup našem forumu i datoteci kazina, najnovijim vestima iz industrije, ekskluzivnim bonusima, turnirima i takmičenjima sa novčanim nagradama svakog meseca.

Unesite svoje ime

Unesite vašu imejl adresu

Pridružite se preko svog naloga za društvene mreže