Da li se usuđujete da istražite 32 slota sa temom Halloween?

208
October 26th, 2023
Nazad Da li se usuđujete da istražite 32 slota sa temom Halloween?

Da, sada je onaj period godine kada svi pričaju o horor knjigama i filmovima, vešticama, sablasnim dekoracijama, pa smo i mi odlučili da damo svoj doprinos. Nakon malog istraživanja, naš tim je sastavio listu od preko 30 onlajn slotova na temu Halloween praznika. 

Kreativni pisci LCB tima donose vam listu na kojoj svaka od igara na jedinstven način odaje počast najstrašnijem danu u godini. Yggdrasil, Realtime Gaming, BGaming, Armadillo Studios i Skywind Group su samo neki od mnoštva proizvođača čija su se umetnička dela našla u ovoj jezivoj kolekciji igara, da ih zajedno istražimo tokom ovog najstrašnijeg praznika. 

Vežite se i pripremite da ostanete zaslepljeni našom kompilacijom od 32 onlajn slota inspirisana Halloween praznikom. 

🎃 #1 Big Scary Fortune - Inspired Entertainment

big-scary-fortune-by-inspired-entertainmentSmešten na 5x3 mrežu, Big Scary Fortune proizvođača Inspired Entertainment je dizajniran za igru ispunjenu jezom. Na njemu je 10 platnih linija i obilje sjajno ilustrovanih simbola koji savršeno odgovaraju temi. Ova priča obećava veliko uzbuđenje i velike dobitke. 

Strašilo predstavlja Wild simbol i menja sve ikonice osim bonus simbola. Tri ili više bonus simbola aktiviraju Big Scary bonus. Pre nego što počne igra sa bonusima, igrač ima opciju da igra Match-three, tokom koje može biti otkriven Big Winner Value i mogu se otvoriti prilike za solidne dobitke. 

👻 #2 Monster Hunt - BGaming

Da li ste se ikada zapitali kako je biti lovac na čudovišta koji je odlučio da čuva obične ljude od okrutne vojske Drevnog vampira? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, onda je priča Monster Hunt proizvođača BGaming upravo za vas. 

Sa 25 platnih linija, ova igra donosi igračima vredne žetone za njihove herojske poduhvate. Kada sakupe 6 ili više žetona, pokreće se Horror rispin dodatak, otvarajući mogućnost za jedan od 3 vredna džekpot dobitka - Horror Mini (x20), Mega (x100) i Grand (x1,000). Ukoliko se odlučite za opciju Buy Bonus, dobijate direktan pristup besplatnim spinovima ili možete da potražujete nagrade u Horror rispin modu. 

😨 #3 Big Bass Halloween - Pragmatic Play

big-bass-halloween-by-pragmatic-playImate želju da odete na pecanje? Nema problema, Pragmatic Play će vam u tome pomoći svojim majstoriski osmišljenim Big Bass Halloween - slotom visoke volatilnosti, sa RTP-om od 96,06%, 10 platnih linija i zastrašujućom kolekcijom simbola.

Ukoliko se 3 ili više scatter ikonica pojavi na kolutovima, igrač može da dobije set dodatnih spinova, do 20. Maksimalan dobitak u igri je 2.100x opklada, kako u osnovnoj igri, tako i u igri sa besplatnim spinovima. 

🧛 #4 Vampire Riches DoubleMax - Yggdrasil

Da li se usuđujete da uđete u podzemni svet gde se njujorški vampiri pripremaju da proslave Noć krvavog meseca? Obogaćen visokom volatilnošću, Vampire Riches DoubleMax, od proizvođača Yggdrasil nudi zadivljujući umnožak (multiplier) koji može ići do 25.000x. 

Tokom osnovne igre, svaki dobitak uduplava umnožak (multiplier), ali se resetuje kada se ne pojavljuju nove dobitne kobinacije. S druge strane, tokom besplatnih spinova umnožak (multiplier) se formira bez resetovanja. Ova strašna igra sadrži dva specijalna elementa, Golden Bet, koji uduplava šanse da se dobiju besplatni spinovi i Buy Bonus, koji omogućava igračima da kupe set bonus spinova. 

🦇#5 Hello Win - Mascot Gaming

hello-win-by-mascot-gamingHalloween omogućava proizvođačima da pomeraju granice istražujući raznolike teme i dodatke, ali i ostavlja prostor za zabavu u svetu igre. Tako je Mascot Gaming došao na ideju da napravi ovu najnoviju igru.

Sinhronizovani slot Hello Win ima srednju volatilnost i smešten je na 3x5 mrežu, sa 243 dobitne kombinacije. Zahvaljujući dodatku Risk & Buy, igrači mogu da uživaju u uzbudljivoj slot igri. Urađeno u HTML5 tehnologiji, ovo izdanje ispunjava potrebe korisnika koji vole mobilno kockanje. 

🕸️ #6 Spooky Wins Slot - Realtime Gaming

Preko 3x5 mreže i kroz Spooky Wins proizvođač onlajn sadržaja Realtime Gaming pripoveda priču o stvorenjima koji žive u svetu koji se nalazi unutar našeg sveta. Puna iznenađenja, ova igra ima sasvim nepredvidljiv, ali vrlo izdašan tok. 

Kada se radi o dodacima, igrači tu mogu pronaći wild kolutove, proširujuće kolutove i bonus točak, i svi se aktiviraju nasumično. Vredno bi bilo naglasiti da bonus točak sadrži instant dobitke u formi umnoška (multiplier), zasnovanom na opkladi po liniji. Takođe, u zavisnosti od broja scatter simbola, korisniku se može dodeliti između 10 i 20 dodatnih spinova. 

🐈‍⬛ #7 Jack Potter Halloween - OnlyPlay

Predstavljena kao igra koja će vas naterati da molite za još, Jack Potter Halloween, od proizvođača OnlyPlay obećava da će nasmejati svakog igrača, kao što se smeje veštica na dršci od metle. Kombinujući grafiku boje krvi i jezive zvučne efekte, ovaj onlajn slot ima visoku volatilnost i procenat povrata igraču od 95. 

Naspram uklete kuće, 3x3 mreža donosi najsočniju kolekciju voća, svetiljki od bundeva i Džeka Potera lično, koji ima ulogu specijalnog simbola i koji može doneti jednu od 5 džekpot igara - Mini, Minor, Major, Mega i Grand. Podržavajući široku lepezu kripto i dekretnih valuta, kao i više jezika, ova postavka ima sve što je potrebno da postane internacionalni hit. 

🧟 #8 Spartans VS Zombies Multipays - Stakelogic

spartans-vs-zombies-multipays-by-stakelogicSpartans Vs Zombies Multipays™™ od proizvođača Stakelogic je oslikan kao epska bitka koju iščekujemo. Igra se na 3x5 dijagramu, ovo izdanje, sa temom zombija, ima 20 platnih linija, visoku volatilnost i maksimalan umnožak do 7.000x; ova avantura je udomila bogatu selekciju dodataka.

Pored lepljivi wild simbola i scatter ikonica, postoje dve vrste metra - Zombi i Spartan, gde se ti simboli sakupljaju. Mehanizam Multipays isplaćuje za iste simbole na kolutovima 3, 4 i 5, dok Buy Feature i Super Stake donose veće šanse za dobitak. 

🎃 #9 Halloween Farm - GameArt

Da li ste se ikada zapitali šta životinje na farmi rade noću? Ali ne bilo koje noći, nego Noći veštica? Tim okupljen u softverskom studiju GameArt je bio znatiželjan da istraži malo i tako je rođena ideja za slot Halloween Farm

Pored scatter simbola, koji mogu doneti besplatne spinove, ova igra sadrži Golden Egg bonus simbole i lepljive naslagane wild ikonice, koji su zaduženi da obezbede veće isplate. Oni koli žele da ubrzaju stvari, mogu da iskoriste Buy Bonus dodatak, te da tako direktno pristupe bonus spinovima. Dostupna je i igra Sve ili ništa (Gamble Feature). 

🌃 #10 Horror Hotel - Relax Gaming

horror-hotel-by-relax-gamingNakon pokretanja kolutova slota Horror Hotel, od Relax Gaming-a, igračima je predstavljena zastrašujuća kolekcija sumbola, uključujući Dreka lično, vukodlaka i šarenolike napitke. Opremljena klaster mehanizmom, koji igrači obožavaju, igra započinje sa isplatama za minimalno 5 istih simbola. 

Jedan od najistaknutijih dodataka igre je Misteriozni simbol, koji se aktivira pri bilo kojem dobitku. Tokom ovog moda, dobitni klaster se transformiše u misteriozne ikonice i igrač dobija rispin. U slučaju 3 ili više bonus simbola na mreži, dodeljuju se besplatni spinovi. Da li smo pomenuli da igra ima zadivljujući potencijal dobitka do 20.000x opklada. 

⚰️ #11 The Crypt - Nolimit City

Legenda nikada ne umire, zar ne? Slot The Crypt pruža igračima jedinstvenu priliku da uživaju slušajući najveće, ali zaboravljene, svetske zvezde. 

Pored popularnih mehanizama ovog studija xWays® i xNudge®, igra sadrži i xBet®, koji omogućava dodatne prilike za opklade, i specijalni bonus mod koji se zove Resurrection spinovi. Vredno bi bilo naglasiti da igra poseduje bedž „Ekstremna volatilnost”, kao i maksimalnu isplatu od 27.000x opklada.

🃏 #12 Joker Lanterns Hold and Win - Kalamba Games

joker-lanterns-hold-and-win-by-kalamba-gamesOčigledno veliki ljubitelj Joker slotova, Kalamba Games je proširio svoj portfolio igrom koja savršeno kombinuje dve popularne teme - voće i Halloween. Sinhronizovani slot Joker Lanterns Hold and Win zauzima 4 reda i 6 kolutova, i opremljen je sa 40 platnih linija. 

Hold and Win bonus se aktivira kada se 4 ili 5 specijalnih simbola pojavi bilo gde na kolutovima, dok Hold and Win spinovi dolaze kada se pojavi 6 ili više specijalnih simbola. Kao dodatak na sve ove moćne elementa, ovo izdanje nudi i dodatne spinove, cashpots, wild umnožak (multiplier), Hyper Bet i Buy bonus.

🏚️ #13 Nightmare Family Megaways - MaxWin Gaming 

Neobična porodica živi u zamku na kraju puta i svi se čude. Ukoliko želite da saznate više o njima, onda ne propustite priliku da pokrenete kolutove slota Nightmare Family Megaways, od proizvođača  Max Win Gaming.

Na 6x7 mreži, ova igra sadrži 117.649 Megaways i RTP od 95,86%, obećavajući obilje dobitnih kombinacija. Pored atraktivnog dobitnog potencijala, koji može ići do 10.000x, ovo izdanje dolazi sa brojnim dodacima, kao što su Reactions, besplatni spinovi, progresivni umnošci (multipliers) i Buy bonus. I dostupno je na 40 jezika. 

🎭 #14 Spooky Carnivall - Red Tiger Gaming

spooky-carnival-by-red-tiger-gamingLjudi vole karnevale, to je činjenica, ali ne bi se svi usudili da posete neki avetinjski. Ako mislite da ste hrabri, onda će slot Spooky Carnival, proizveden u softverskoj radionici Red Tiger Gaming, sigurno zadobiti vašu pažnju. 

Na 5x3 mreži, igra sadrži 10 platnih linija, visok procenat dobitaka, nižu volatilnost i maksimalan dobitni potencijal koji prelazi 1.530x. Akreditovana od strane malteške Komisije za nadzori igara i britanske Komisije za nadzor kockanja, ova igra ima specijalne wild simbole, koji sadrže Spooky žetone. 

🧟 #15 Zombie Apocalypse - Expanse Studios

Expanse Studio, napredni proizvođač HTLM5 slot igara, izašao je sa horor pričom Zombie Apocalypse, koja ima neobične vizuelne efekte, postavljene na pomalo maglovitoj pozadini. Na 5x3 dijagramu, ova instalacija ima 20 fiksnih platnih linija i RTP koji se kreće od 96,1 do 97,1%. 

Pojavljuje se samo na centralnim kolutovima, wild simbol dolazi sa nasumičnim umnošcima (multipliers) od 2x ili 3x i menja sve ostale ikonice, osim bonus simbola. Kad ga već pominjemo, on se može pojaviti na prvom, trećem i petom kolutu, donoseći isplate sa bilo koje pozicije. Tri bonus simbola nagrađuju sa 5 puta ukupna opklada.

🧙 #16 3 Lucky Witches - 4ThePlayer

Dizajniran u saradnji sa softverskom kućomYggdrasil, slot 3 Lucky Witches, od 4ThePlayer, je predstavljen kao čarobna avantura, sa jednostavnom i klasičnom igrom, ali dobrim dobitnim potencijalom od 5.000x opklada. U ovoj igri, veštice su wild simboli, i svaka poseduje jedinstven šarm i specijalne moći. 

Jedna od važnijih karakteristika ove igre je Veštičiji točak, koji sadrži novčane nagrade, Win spinove ili Mega Picks. Igrači iz određenih jurisdikcija imaju pristup Buy dodatku, koji im omogućava direktan pristup Veštičijem točku, Win spinovima ili Pick-a-Win bonusu. 

🧛 #17 Halloween Wins - Red Rake Gaming

halloween-wins-by-red-rake-gamingImate želju da prošetate Drakulinim misterioznim zamkom i da oživite Frankeštajna? Osmišljen u radionici Red Rake Gaming, Halloween Wins je upravo igra koja vama treba ukoliko je odgovor na pitanje „Da”.

Sa 50 platnih linija, ova 5x4 igra sadrži bogatu kolekciju dodataka, osmišljenih da pruže nezaboravno i izdašno slot iskustvo. Pored proširujućih wild simbola, scatter ruku i Drakula rispinova, ovaj naslov je udomio Frankeštajnov trostruki električni točak, nasumične wild umnoške (multipliers), mini igru „Ancient Mummy”, kao i besplatne spinove, sa Bouncing umnošcima (multipliers) i retrigerom. 

☠️ #18 Bones & Bounty - Thunderkick

Spremite se da uživate sa sablasnim piratima koji će raširiti avanturistička jedra preko 6 mora, izvinite, 6 kolutova i 4.096 platnih linija. Sa veoma visokim volatilitetom, zadivljujućom potencijalom isplate od 25.000x, i RTP-om od preko 96%, Bones & Bounty, od Thunderkick-a je sav sazdan od akcije. 

Istražujući dodatke, igrači mogu da primete dve vrste wild simbola - uobičajene i naslagane rispin wild simbole. Pored njih, tu je i keš bonus igra, sa Persistent Payer i Multiplier Cash simbolima, svi zajedno mogu da vode ka bezbrojnim šansama za dobitak.

🐦‍⬛ #19 Wild Voodoo - OneTouch

Onog trenutka kada se kolutovi na slotu Wild Voodoo, od proizvođača OneTouch pokrenu, igrač će ugledati 5x4 mrežu sa šarenolikim maskama, misterioznim napicima i lekovima upitnog porekla. Smeštena na jezivoj močvari, igra pripoveda priču o opakoj vračari.

Optimizovano za sve vrste platformi, ovo izdanje nudi specijalnu Bonus rundu, koja može da nagradi sa do 100 bonus spinova. Tokom igre sa bonus spinovima, i lepljivi wild simboli mogu da se pojave na kolutovima. Igrači koji žele da ubrzaju ritam, mogu da kupe besplatne spinove za 73,5x opklada.

😱 #20 Taco FuryTM XXXtreme - NetEnt

Ako bi se o stvarima sudilo samo po nazivu, mnogi od vas bi se verovatno zapitali kako je ova igra završila među najboljim slotovima na temu praznika Halloween. Onog trenutka kada je igra predstavljena bilo je i više nego očigledno zašto, jer je centralni lik niko drugi neko zombi kuvar, koji je specijalizovan za delikatese sa „specijalnim” sastojcima. 

Od NetEnta-a, Taco FuryTM XXXtreme je postapokaliptična avantura, prepuna dodataka: Taco wild simboli, Wild Explosions i rispinovi. Da ne zaborvima da pomenemo XXXtreme spinove, koji se mogu aktivirati na 2 nivoa, donoseći jedan ili dva Wild Explosions dodatka.

👻 #21 Ghost Huntin’ - 1x2 Network 

Prikazan kao igra koja će zasigruno sve zastrašiti, Ghost Huntin’, od studija Prospect Gaming, koji radi pod 1x2 Network, budi istinsko oduševljenje među ljubiteljima lova na duhove. Opremljen dvogledom za noćno posmatranje i protonskim paketom, lovac je tu da ulovi duhove i da časti igrače bonusima, ukoliko se nađe na istom kolutu kao i Special Ghost simbol. 

Upravo taj simbol dolazi kad i umnožak (multiplier) i igrač dobija između 2x i 100x opklada u osnovnoj igri, ili do 1.000x tokom igre sa besplatnim spinovima. U slučaju da se Special Ghost simbol pojavi pored besplatnih spinova, korisnik dobija porciju besplatnih rundi.

🧙 #22 WitchyPoppins, - AvatarUX

witchypoppins-by-avataruxPozivajući igrače da prošetaju kroz ukletu šumu i da istraže mistične zemlje, WitchyPoppins, od proizvođača AvatarUX, donosi kolekciju očaravajućih dodataka dizajniranih da donesu magične dobitke. Ova slot igra ima 32.768 dobitnih kombinacija i maksimalan potencijal dobitka od 20.000x, i dostupna je na preko 30 jezika.

Kao što i samo ime kaže, ovo izdanje poseduje legendarne mehanizme ovog studija, PopWins, zahvaljujući kojima kolutovi mogu imati do 6 simbola. Tu je i Nudge, koji se pojavljuje i u osnovnoj igri i u bonus rundi, zajedno sa Multiplier Special i Pay Anywhere simbolima.

🏚️ #23 Halloween Mansion - Triple Cherry

Da li biste imali hrabrosti da provedete noć u ukletom zamku igrajući Trik ili poslastica? Od proizvođača Tripple Cherry, Halloween Mansion je igra koja obećava izobilje uzbuđenja i raznolike vredne nagrade. 

Na dijagramu 5x3, igra ima 20 platnih linija i avanturističku mini igru, gde su igrači izazvani da ciljaju i pucaju, nadajući se da će sakupiti što više umnožaka (multipliers). Ovaj mod se aktivira kada se 3 bonus simbola pojave na kolutovima, dok 3 ikonice besplatnih spinova otključavaju specijalan dodatak sa progresivnim umnošcima (multipliers).

⛓️ #24 Escape Palace - Golden Hero

Urađen u saradnji sa Racjin, Escape Palace, od proizvođača Golden Hero, odmah zaokupira pažnju svojom upečatljivom igrom i interesantnom grafikom. U ovom slotu je 30 platnih linija, ima nižu do srednju volatilnost i prosečan procenat isplate od 96,53. 

Jedan od najzanimljivijih elemenata ove igre je Special Events dodatak, koji se dobija kada deset karti popune tiket. Tokom ovog moda, igraču se dodeljuje jedan od tri lika, i on/ona dobija zadatak da mu pomogne da pobegne od užasnog čudovišta. Ne brinite, to nije jedna od „nemogućih misija”, zahvaljujući Escape simbolima koji se pojavljuju samo tokom ovog moda.

😨 #25 Franksylvania - Armadillo Studios 

franksylvania-by-armadillo-studiosNeverovatna umetnost, zastrašujuće realistične animacije, jeziva muzika su moćne komponente zahvaljujući kojim Franksylvania, od prozivođača Armadillo Studios osvaja igrače od prvog spina. Radnja se dešava u ukletoj kući, predstavljajući igračima likove, koji lede krv u žilama, kao što su Drakula, Frankenštajn, vukodlak i veštica, i razni delovi tela. 

Sa ulogom instant dobitnog simbola, Kotao dodeljuje nasumične kreditne iznose od 1x do 200x. Pored toga, kolutovi su ukrašeni raznolikim nasumičnim dodacima, Bloody Party bonus, Trail bonus, sa obiljem vrednih elemenata. Naslov ima 25 fiksnih planih linija, koje islaćuju sa leva na desno, i neznatno niži RTP od 94,17%.

🧛 #26 Dracula’s Bloody Reels - Reevo

Pripremite se da upoznate Drakulu i njegovu nevestu u strašnoj slot igri Dracula’s Bloody Reels. Zauzima 5x3 mrežu, ova sablažnjiva” igra, od proizvođača Reevo, sadrži 25 linija, srednju volatilnost i interfejs na više jezika. 

Ključni dodatak igre je keš rispin bonus, poznat i kao Hold & Win mehanizam. Pored ovog moćnog elementa, ovaj slot, sa drakula temom, je ugostio naslagane wild simbole, In Sync kolutove, koji se pojavljuju u igri sa besplatnim kolutovima, kao i raznolike keš simbole. 

🕯️ #27 Twisted Toy Tales - Raw iGaming

Opremljena sa 3 različita RTP moda i nečim što se zove „Raw Power” volatilnost, Twisted Toy Tales, od proizvođača Raw iGaming je definitivno igra koja obećava mnogo akcije na kolutovima. Smeštena na 5x4 dijagramu, igra donosi 100.000 platnih kombinacija. 

Sedam specijalnih dodataka dodatno začinjavaju akciju, svi osmišljeni da igra bude potpuno nepredvidiva. To su RAW VIBE™, SuperStretch™, Dynamic Ways™, Teen Hero rispinovi, Teen Hero Wild, besplatni spinovi sa Teen Hero lepljivim wild simbolima koji se umnožavaju, Bonus Rush® i Clusterspin®.

🧙 #28 Witches Tome - Habanero

witches-tome-by-habaneroMehurići u kazanima, šarenoliki napici, veštičina metla, kolutovi slota Witches Tome, od proizvođača Habanero, su ispunjeni strahom. Veštica upravo kuva nešto misteriozno, a vi bolje budite oprezni kada birate sastojke. 

Igra ima dve različite vrste wild simbola, koji imaju moć da se umnožavaju, i moćnu scatter ikonicu, koja pokreće porciju dodatnih spinova. Ispunjena visokom volatilnošću i sa nekoliko RTP vrednosti, igra sadrži Buy Feature, za one koji žele da ubrzaju pristup prilikama za dobitak. 

🌃 #29 Necropolis - Urgent Games

Da li ste dovoljno hrabri da uđete u srce misterijoznog grada mrtvih i da zgrabite ogromno bogatstvo skriveno u najtamnijim ćoškovima? Ukoliko je vaš odgovor potvrdan, nemojte propustiti priliku da pokrenete kolutove slota Necropolis, remek dela proizvođača Urgent Games, koje ledi krvi u žilama. 

Ova instalacija, na 4x5 mreži, sadrži 100 platnih linija i više nego solidan procenat isplate od 98. Dizajnirana u HTML5 formatu, ova igra može da se igra na mobilnim uređajima, obezbeđujući pravu, najstrašniju, zabavu u pokretu. 

🕵️ #30 The Ripper - Skywind Group

Sa najozloglašenijim ubicama svih vremena, kao glavnim zvezdama igre, izazvaće jezu niz vašu kičmu. Smašten na 6x4 mreži, slot The Ripper, od proizvođača Skywind Group, ima sjajno dizajnirane tematske sombole i 4.096 dobitnih kombinacija. 

Opremljen kaskadama, zagarantovano donosi obilje akcije na kolutove. Istražujući sombole, igrači će uočiti haotične umnoške (multipliers), proširujuće wild simbole, Killer Mystery simbole i obilje besplatnih spinova. Da ne zaboravimo da pomenemo Buy in Feature, koja može da se kupi između rundi. 

😈 #31 Devil’s Lock - Bluberi

Ukoliko imate želju da se okušate u đavoljski zabavnoj igri, onda ne propustite priliku da proverite portfolio proizvođača Bluberi. Devil’s Lock donosi obilje najsjajnijih žetona, onima koji uspeju da prevare lukavog đavolka.

Što se dodataka tiče, igra sadrži Devil’s Lock dobitke (Mini, Minor, Maxi i Grand), i svi imaju umnožak (multiplier). Igra sadrži Rewind na centralnom koluti, koji se pojavljuje u osnovnoj igri, kao i Rewind na svim kolutovima, koji se aktivira i tokom osnovne igre i tokom igre sa besplatnim spinovima. 

🧛 #32 Dracula the Hunt - Spinomenal

Pozivajući igrače da nadmudre ozloglašenog grofa Drakulu, slot Dracula the Hunt, od proizvođača Spinomenal, stiže u pravo vreme uoči Halloween praznika. Dizajnirano na 5x4 mreži, ovo izdanje dolazi sa 4 različite RTP opcije i 20 platnih linija. 

Besprekorno funkcioniše na svim vrstama uređaja i platformi, ovaj naslov nudi raznolike popularne dodatke. Pored proširujućih wild i dodatnih wild simbola, bonus spinova, nudi i Buy Feature koja omogućava direktan pristup besplatnim spinovima. 

Zabavite se sa bonusima inspirisanim praznikom Halloween!

Lista iznenađenja, odnosno slot igara, koju smo pripremili za vas u čast najstrašnijeg dana u godini, ne završava se ovde. Ukoliko ste u potrazi za nagradnim kampanjama koje vam mogu doneti dodatna sredstva za igru ili gde možete potraživati setove kazino spinova, proverite stranicu posvećenu bonusima sa temom Helloween

Kao i obično, uvek pročitajte pravila kako biste maskimalno iskoristili ponudu. Posebnu pažnju obratite na uslovne obrte, limite za maksimalne isplate i trajanje kampanje. 

Koji je vaš omiljeni slot inspirisan Halloween praznikom? Da li ste čuli za neku zanimljivu anegdotu u vezi sa ovim delom godine, koju biste želeli da podelite sa nama? Ostavite komentar ispod i podelite vaše priče sa nama. 

Srećan vam Halloween i kockajte odgovorno! 

Nazad na članak
Play now and win big at Las Vegas USA!

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite