12 najboljih božićnih slotova (izbor urednika)

372
March 8th, 2023
Nazad 12 najboljih božićnih slotova (izbor urednika)

Zimski praznici su deo godine kada sa radošču delimo našu verziju novogodišnjih i božićnih pesmica sa vama - našim cenjenim članovima i posetiocima sajta. Siguno ste već primetili mnoštvo slotova sa Deda Mrazevima, jer se proizvođači utrkuju ko će pre izaći pred igrače sa najboljom zimskom pričom i dodatno ulepšati prazničnu čaroliju…

Uz veliki broj proizvođača slot igara na temu praznika i zime, svako može da oseti prazničnu euforiju koja je zahvatila ljude širom sveta. S ljubavlju zapakovani pokloni, ukusna hrana i atmosfera koja greje srca su „glavni krivci” za mnogobrojne praznične igre.

Šta mislite - koji su najbolji božićni slotovi?

Ukrasite praznike magijom

Ukoliko želite da otkrijete najbolje božićne video slotove, pažljivo odabrane od strane našeg urednika koji je vodio računa o raznolikim ukusima i željama, ostanite sa nama, jer vam donosimo 12 najboljih prazničnih specijala u kojima možete da uživate tokom božićnih i novogodišnjih praznika. 

Bez odlaganja, započnimo sa jednim izdanjem koji zaista budi novogodišnji duh snežnim pahuljicama i svim simbolima Božića - Xmas Magic. Proizveo ga je Play’n GO u novembru 2019. i igru obogatio mnoštvom bonusa, te najvišim mogućim dobitkom od 4.000x. Zasnovan na besplatnim spinovima sa džokerima, ima 5 kolutova, 4 reda i 50 dobitnih kombinacija. Opklade se kreću od 1 p do 100 £ po spinu, a dostupan je na svim platformama i uređajima. 

 

U istom duhu, donosimo vam NetEnt-ov velikih hit iz novembra 2016. - Secrets of Christmas. Otkrijte sva božićna čuda u ovoj magičnoj igri, putujući svetom sa Deda Mrazom! Ne zaboravite da ostavite mleko i kolače, a on će vas nagraditi dodatnim besplatnim rundama, umnošcima, scatters simbolima, džokerima (wilds) i divnom bonus rundom. 

 

Predstavljen pre nekoliko godina, Jingle Bells je brzo zaradio status omiljenog božićnog naslova. 2020. godine, Red Tiger Gaming je odlučio da izađe sa poboljšanom verzijom, koju je nazvao Jingle Bells Power Reels. U nju su spakovani: veliki bonus, ekstra spinovi, mnoštvo džokera (wilds), pobednički kolutovi, mega džoker (wild) i mnogi drugi praznični detalji, za maksimalan dobitak od 6.000x inicijalnog uloga.

 

Samo kratak pogled na sledeći naslov je više nego dovoljan da odmah zavolite legendarnu novelu Čarlsa Dikensa. Proizveden od strane softvera Pragmatic Play, Christmas Carol Megaways nudi 200.704 dobitne kombinacije, kao i niz mogućih nagrada u vidu bonus spinova, umnožaka, revolucionarnih mehanizama i opciju za kupovinu dodatnih džokera, nagrada i bonusa (buy mode). Pored Skrudža (Scrooge), Tajni Tima (Tiny Tim) i Boba Krečita (Bob Cratchit), zvezde ove bajke su tri božićna duha prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. 

 

U oktobru 2017. primili smo specijalan poklon od RTG-a, po imenu Swindle All the Way, akcioni slot, u kojem igrači moraju da zaustave provalnike u njihovoj nameri da opljačkaju kuće onih koji su na odmoru. Podseća na klasik Sam u kući, i nudi maksimalan dobitni umnožak (win multiplier) od 33x u bonus igri. 

 

Wild Christmas od Stakelogic-a daje svakom prazničnom entuzijasti priliku da proslavi velike dobitke, zahvaljujući šećernim štapićima i misterioznim nagradama u ulozi specijalnih simbola. Simboli božićnih poklona će doneti dodatne besplatne runde, sa zaključanim džokerima (locked wilds). Uz njih proslavite praznike na pravi način ove godine!

 

Vreme je da napravimo pauzu da bi se ova saznanja o božićnim slotovima slegla. Svratite u našu prodavnicu i pogledajte najnovije ponude koje smo osmislili i realizovali u saradnji sa najboljim kazinima, uključujući spinove i čipove, da bismo ulepšali vaše praznično, igračko iskustvo. 

Pevajte božićne pesme i osvojite slatke dobitke

Opremljen srednjom volatilnošću, promenljivim setom kolutova, umnožaka i respin džokerima, naš sledeći predloga za vas je Carol of the Elves, od Yggdrasil-a, sa malim pomoćnicima Deda Mraza, koji umnožavaju dobitke pakujući poklone. Pored ovih veselih patuljaka, naslov prati sentimentalna muzika, 3.125 dobitnih kombinacija, vrlo zabavna igra, sa uzbudljivom putovanjem preko dobitnih linija. 

 

Ako vam loši momci u Take Santa’s Shop izgledaju poznato, vreme je da se spremite za novu avanturu sa Betsoft-ovim zlikovcima iz megahita Take the Bank. Umesto da opljačkaju banku, zli prevaranti se vraćaju u St Nick-ovu radnju i uzimaju svu robu koju nudi praznični slot. Tri ukrasne kugle su vrlo upadljive, i značajno povećavaju mogućnost dobitka. 

 

RealTime Gaming, jedan od najstarijih distributera sadržaja za američko tržište, osmilio je Epic Holiday Party slot. Opremljena sa 243 pobedničke kombinacije, igra je opremljena prazničnim atrakcijama, uključujući 4 progresivna džekpota - Mini, Minor, Major i Grand. A umesto patuljaka, pomoćnice Deda Mraza su zgodne dame obučene u šarene praznične kostime. 

Plodonosna saradnja između Yggdrasil-a i TrueLab-a na sjajan način je odala počast predstojećim praznicima, zove se Christmas Tree. Ako mislite da je jedina dužnost Sneška Belića da ulepša livade prekrivene snegomn- varate se! On baca grudve, pogađa simbole i transformiše ih u džokere (wilds), sa RTP-om od 96,4%, visokom volatilnošću, scatters simbolima, ekstra spinovima, misterioznim simbolima, kaskadnim kolutovima, umnošcima i grupisanim platinum linijama (cluster pays mechanic), ova avantura donosi energičan ritam, pun akcije. 

Još jedan slot u čast Dikensove vanvremenske priče dolazi nam od jednog inspirativnog proizvođača sadržaja pod nazivom Play’n GO. Dok Ebenezer Skrudž pokušava da reši zagonetke iz prošlosti, sadašnjosti i budućnosti u slotu Holiday Spirits, Džejkob Marli i tri duha aktiviraju brojne umnoške, dajući ovom putovanju kroz vreme najveće ocene, kada se radi o igrivosti i vizuelnim efektima.

 

Da zaokružimo celu priču i da vam dozovlimo da odaberete svog favorita, vreme je da pomenemo i Brutal Santa od Evoplay Entertainment-a. Neznatno drugačija, ali poprilično zabavna verzija St Nika, dok se sprema za praznike, sa nekom dobrom rokenrol melodijom! Ovde ima 7 poklona ukupno, uključujući bonus simbole, ekstra spinove, umnoške, nasumične bonus simbole, respinove i lepljive džokere (sticky wilds).

S obzirom da Nova godina donosi pregršt božićnih poklona putem prazničnih slotova, odabir najboljeg naslova nikada nije lak zadatak. Iskreno se nadamo da ste uživali u našoj kompilaciji, kao što smo mi uživali praveći je. 

Koja je vaša omiljena igra sa božićnom temom? Želeo bih da ostavite svoje komentare ispod i da sa nama podelite vaše mišljenje i impresije. 

Konačno, veliko hvala Alexis Gold, koja nam je pomogla da odaberemo za vas 12 naboljih prazničnih slotova.

Nazad na članak
Canadian players welcome at Slots.lv

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski nemački nemački francuski francuski italijanski italijanski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite