Tri dana za KYC i 72 sata za isplatu 100 CAD u kazinu OhMyZino

43
November 14th, 2023
Nazad Tri dana za KYC i 72 sata za isplatu 100 CAD u kazinu OhMyZino

U toku juna 2022. testirali smo kazina Frank Fred, ComicPlay i Betiton. Nailazili smo na probleme i taj put nije bio uvek lak. Ali, naš tim je opet poželeo da poseti brendove koji su se nedavno pridružili našoj datoteci. 

Vođeni time, među gejming destinacijama sa našim pečatom „Testiran” u smislu depozitovanja, igre, verifikacije i isplate, našao se i jedan privlačan vebsajt dizajniran kao strip, koji je počeo sa radom 2022. Na njemu ćete pronaći izdanja preko 77 proizvođača, bonuse za naknadne depozite, podsticaje za redovne članove, kao i za one koji depozituju prvi put. Radi se o kripto-operateru OhMyZino. 

Da biste saznali kakvo iskustvo je imao naš tester Coolife u kazinu OhMyZino, pridružite nam se u još jednom istraživanju i saznajte sve iz prve ruke. On je izvršio temeljan pregled ove platforme PO PRVI PUT!

Započećemo kratkim pregledom dešavanja: 

  • Tester: Coolife
  • Registracija: 1. jun 2022, sreda
  • Depozit, iznos, platna metoda: 3. jun 2022, 252 CAD, Interac
  • Verifikacija: dokumentacija poslata 3. juna 2022, petak
  • Zahtev za isplatu 100 CAD podnet 3. juna 2022, petak; potvrđen 9. juna 2022, četvrtak

Registracija

Registracija našeg igrača je počela u sredu, 1. juna 2022, popunjavanjem formulara na veb-sajtu. Za otvaranje novog naloga postoje dva koraka: u prvom je potrebno uneti imejl, lozinku i valutu, dok drugi zahteva lične podatke, odabir zemlje i saglasnost sa pravilima i uslovima. 

Korisnici takođe moraju da potvrde svoju starost, kao i broj telefona, adresu, poštanski broj i grad. 

Kada je otvorio nalog u kazinu OhMyZino, Coolife je bio spreman da uplati depozit. Da pređemo na sledeće poglavlje! 

Depozitovanje

Naš tester iz Kanade gotovo uvek uplaćuje depozite na svoje nove naloge u onlajn kazinima putem Interac platne metode. Na platformi za klađenje OhMyZino odabrao je istu međubankarsku mrežu da depozituje 252 kanadska dolara i potom nastavio svoje putovanje prema lobiju kazina. 

Transakcija je uspešno dovršena u roku od par minuta i Coolife je bio spreman da odabere prvi igru u ogromnoj datoteci sa preko 3.500 naslova. 

Operater je jasno naglasio da je minimalan depozit ograničen na 25 CAD putem Interac platne metode, dok je maksimalan 2.000 CAD. Kompletna lista naknada, limita i ostalih stavki je istaknuta na stranici sa depozitima i isplatama na sajtu (Deposits and Withdrawals).

Imajte u vidu da veb-sajt zadržava pravo da naplati mesečnu naknadu za neaktivni nalog u visini od 5 evra (ili isti iznos u nekoj drugoj valuti) nakon 180 dana mirovanja naloga. 

U slučaju da niste upoznati kako funkcioniše Interac i želite da se pridružite nekom kanadskom onlajn kazinu, pogledajte naš video materijal nakon čitanja ovog izveštaja. Tu ćete pronaći mnoštvo korisnih informacija i saveta koji vam mogu biti od koristi prilikom transfera novca na i sa vašeg kazino naloga: 

 

Igra

Sa 252 CAD na nalogu, nakon registracije i depozitovanja, koje je potrajalo par minuta, naš tester je bio spreman da se zagreje i da odabere prvu igru - Merlin and the Ice Morgana. Na žalost, igra nije mogla da se učita, pa se prebacio na drugog proizvođača (Habanero) i odlučio je da da priliku Calaveras Explosivas - zabavan klaster slot, niske volatilnosti i potencijalom da isplati 500.000x ulog u jednom spinu.

Coolife nije osvojio neke veće dobitke na ovom naslovu, pa je prešao na druge provajdere i odabrao Bigger Bass Bonanza, naslov proizvođača Reel Kingdom, sa tehnologijom Pragmatic Play-a.

Nakon nekoliko dobitaka u popularnom nastavku ove izuzetno simpatične franšize, iznos na nalogu našeg igrača je bio značajno uvećan, 392,82 CAD. Uskoro je izvukao keca iz rukava u Amun’s Book - avantura iz 2018, inspirisana arehelogijom, od Zeus Play-a (grčka kompanija osnovana 2012). 

Među poslednjim igrama na testerovoj listi u kazinu OhMyZino, pre isplate, bila je Age of Pirates, od proizvođača Spinomenal, ali iznos na nalogu se značajno umanjio i pao na 102,99 CAD i došlo je vreme za isplatu. 

Ovde je važno pomenuti da pojedine igre na ovoj platformi NISU FUNKCIONISALE usled tehničkih problema. Coolife je kontaktirao korisničku podršku da bi prijavio probeme sa učitavanjem slotova Book of Dwarfs, Sweet Bonanza i drugih, ali je samo dobio odgovor da će operater „pogledati o čemu se radi.”

Isplata i KYC procedura

U toku jednog meseca isplate u kazinu OhMyZino ne mogu preći 7.000 € (ili isto toliko u nekoj drugoj valuti). Izuzeci mogu da se naprave ukoliko je igrač na nekom od viših nivoa lojalnosti. 

Maksimalan iznos koji se može isplatiti u roku od 24 sata je ograničen na 1.000 evra (ili isti iznos u nekoj drugoj valuti po međubankarskom kursu), dobici koji prelaze 30.000 evra se isplaćuju u jednakim mesečnim ratama. 

Naš igrač, Coolife, je podneo zahtev za isplatu 100 CAD, putem Interac e-transfera, u petak, 3. juna 2022, što je najniži limit za isplatu. 

Da bi dobio isplatu svaki igrač mora u potpunosti verifikovati svoj nalog. 

Otpremivši sledeće dokumente: dokaz o prebivalištu, izvod iz banke i dokaz o identitetu (prednja i zadnja strana), Coolife je konačno ušao u KYC proceduru. 

Da bi njegov račun bio verifikovan u razumnom vremenskom roku, nakon zahteva za isplatu, Coolife se obratio podršci putem četa uživo i tu saznao da se verifikacija obično dovršava u roku od 3 radna dana, od trenutka kada se pošalju svi dokumenti. 

Kazinu je trebalo tri dana da verifikuje nalog našeg testera, dok je isplata 100 CAD odobrena u roku od 72 sata nakon verifikacije. Dakle kao što je i odredio operater, u roku od tačno tri radan dana, u četvrtak, 9. juna 2022, isplata je dovršena i potvrđena putem imejla. 

Zaključak

S tačke gledišta našeg testera, registracija i depozitovanje u kazinu OhMyZino su bili brzi i protekli su bez ikakvih poteškoća. 

Što se verifikacije tiče i isplate, bili je potrebno ukupno 6 dana za obe procedure, produžavajući testerov boravak u kazinu do 9. juna. 

Na kraju, želeli bismo da čujemo kakvo je vaše iskustvo sa ovom platformom. Napišite komentar ovde ili na našem YouTube kanalu kada objavimo video. 

U međuvremenu, vodite računa, igrajte odgovorno i pratite naš projekat Od igrača za igrače, jer uskoro stižu izveštaji o novim testiranjima na LCB.org! 

“Verifikacija se obično obavlja u roku od 3 radna dana.”

Od igrača za igrače
Nazad na članak
100% welcome bonus at Rich Palms!

Pretraga

Rezultati pretrage

Izaberite jezik

engleski engleski holandski holandski srpski srpski

Ne prikazuj ponovo.

Podelite na Fejsbuku

Podelite na Tviteru

Podelite